Rólunk

KERESKEDELEM

Cégünk 2015 nyarán kezdte meg működését. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a műszaki cikk kereskedelmi piacon. Fő profilunk professzionális audiovizuális termékek nagykereskedelmi értékesítése. Az általunk forgalmazott márkák kizárólagos magyarországi disztribútorai vagyunk, melyeket viszonteladói hálózaton keresztül értékesítünk. Üzleti-, és technikai háttértámogatási szolgáltatásokkal segítjük partnereink munkáját. A projekt és rendszerintegrátor cégek megtalálhatják azokat a professzionális audiovizuális és épülethangosítási eszközöket választékunkban, amelyek egy modern technológiákra épülő, magas színvonalú audiovizuális projekt megvalósításához szükségesek.


SZAKTANÁCSADÁS

Egy templom, iskola tárgyaló, konferenciaterem, rendezvényterem, szálloda vagy sportlétesítmény hangrendszerének megtervezése és a telepítendő készülékek beszerzése a feladat?  Dante digitális audio hálózatot kell terveznie és kiépítenie? HDBaseT/HDMI videó disztribúció vagy IP alapú videó jeltovábbítás a cél? Hagyományos 100V épülethangosítás? Indukciós akadálymentesítés? Vezeték nélküli mobil hangosítás? Egy színházterem, vagy élő hangtechnikai rendszer felépítése a feladat? Minden felsorolt feladatra van egy megoldásunk! Forduljon hozzánk bizalommal, hogy jövőbemutató technológiákra épülő, magas szintű felhasználói igényeket kielégítő audiovizuális rendszereket valósíthasson meg támogatásunkkal.


RENDSZERTERVEZÉS

Évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Számtalan sikeres projekt kooperáció áll mögöttünk. Mindig arra törekszünk, hogy naprakész és jövőbe tekintő megoldásokat javasoljunk partnereinknek, melyek általában sikeresen meg is valósulnak. Célunk, hogy közreműködésünkkel ügyfeleink igényének és elvárásainak maximálisan megfelelő, korszerű AV projektek valósuljanak meg hazánkban. Az általunk készített audiovizuális rendszer koncepció tervek költséghatékony, rugalmasan bővíthető, az esetek túlynomó részében standard informatikai hálózatokra épülő, integrált és időtálló technológiákat alkalmaznak.


OKTATÁS ÉS TOVÁBBKÉPZÉS

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott termékekkel és az alkalmazott technológiákkal kapcsolatos tudás megszerzésében támogassuk partnereinket és a hazai szakembereket. Cégünk minősített Xilica Designer és EclerNet programozó és telepítő partner.

Minősítéseink


ÜZLETI FILOZÓFIA

A Vállalható Üzleti Kultúráért közösség tagjaként valljuk, hogy a teljesítményt és az értékteremtést tekintjük a működésünk valódi mércéjének, és egyetértünk abban, hogy a piaci verseny ugyanúgy fejleszti cégünket, mint a win-win típusú üzleti együttműködések. Pozitív szemléletünk alapja a megszerzett tudás és a folyamatos fejlődni akarás. Mélyen hiszünk abban is, hogy a teljesítményünkkel más cégek számára is referenciaként szolgálhatunk, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, versenyképes ország és még jobb hely legyen.