Point Source Audio

A Point Source Audio egy megoldásközpontú termékeket tervező és gyártó, a kaliforniai Petaluma városában működő cég. Több évtizednyi professzionális audió piaci tapasztalattal maga mögött, a PSA tervező munkatársai minden részletre kiterjedő, a miérteket ismerő munkájának gyümölcsei könnyű tömegű, kényelmes és hatékony mikrofon megoldásaink. 2004 óta a Point Source Audio számos márka számára tervezett és gyártott speciális mikrofon kapszulákat.  Miközben ezt a tevékenységet folytatjuk, a Point Source Audio saját márkanév alatt fejlesztett magas minőségű termékek gyártására is kiemelten fókuszálunk.

pointsourceaudio_factory

Termékeinket a legjobb értékesítési hálózaton keresztül értékesítjük a viszonteladói, rendszerépítő és disztribútor partnereink közreműködésével. Célunk, hogy kiemelkedő teljesítményt, jól ár/érték viszonyú megoldásokat  és a legjobb termék támogatást nyújtsuk termékeink felhasználóinak.

Az elnök, James Lamb bemutatkozása

JLamb_red_circleJames Lamb több, mint 30 éve dolgozik a hangszeres és hangtechnikai piacon. A Point Source Audio megalapítása előtt, hosszú éveken át az Apogee Sound és a Digigram cégeknél. Az iparágbeli üzleti munka mellet, James szenvedélyes zenészi és zeneszerzői tevékenységet folytatott, a Nemzeti Gárda zenekarának tagjaként.

Észak-Hollywoodban nőtt fel, így a nyugati parti jazz zene hangjai vezették be a zene világába. James Los Angeles legjobb zenészeitől tanult trombitálni és elnyerte a California State University, Northridge’s School of Music ösztöndíját is.

A tanulmányai után, James belépett a haditengerészetbe és a Pacific Northwest koncertjein lépett fel, mint a Haditengerészet zenekarának tagja. Az 1980-as évek közepén, hangszerelőként, előadóként és  a Naval zenekar vezetőjeként, bejárta a Közel,- és Távol-keletet és Ausztráliát. 1991-ben James elhagyta a Haditengerészetet és New Yorkba költözött, ahol szabadúszó művészként dolgozott.

Olyan helyszíneken nyílt fellépési lehetősége, mint a Lincoln Center, a New Jersey Pops Orchestra, a Tavern on the Green, és a  New Jersey All Star Big Band zenekar vezetője is volt. A New Yorki tartózkodás csúcspontja, a Great American Songbook Orchestra zenei rendezői/karmesteri pozíciója volt. Az előadások, a Carnegie Hallban tartott bemutatkozó előadás, a Williamson Centerben tartott Performing Arts, és a Harman Center meghatározóak voltak karmesteri pályafutásában.

The more you know. The better we sound. – A többlet amit Te tudsz. A jobb hangzás, amit Mi.


Point Source Audio termékek a gyártó honlapján: www.point-sourceaudio.com


Point Source Audio törhetetlen mikrofon szerkezetek: