Opus Technologies

Opus Technologies bemutatkozás

A francia Opus Technologies, a piac egyik legjobb, kompakt D-osztályú hurok erősítőket tervezős és gyártó cége. A cég saját technológiája színházakban, konferencia termekben és recepciókon használva kiemelkedő hangminőséget biztosít a hallássérültek számára.

Partnereinkkel közösen folyamatos terméktámogatást nyújtunk és segítjük a telepítőket, hogy az IEC-60118-4 nemzetközi előírásnak megfelelő rendszereket tudjanak üzembe helyezni. Esettanulmányokat, technikai tréningeket nyújtunk partnereinknek, de akár egyedi igények szerint tervezett D-osztályú erősítők fejlesztésében is segítséget tudunk nyújtani.

Több, mint 10 éves elektronikai és hangtechnikai termékfejlesztésben szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy kombináljuk a D-osztályú erősítőkkel kapcsolatos és az AV világ valós telepítési igényeihez alkalmazkodó tudásunkat.

Az IHLMA (Hearing Loop Manufacturers Association) tagjaként, folyamatos párbeszédet folytatunk más iparági szereplőkkel a piac fejlesztése és az azt szabályozó iparági standardok megalkotása érdekében.

Miért válasszon Opus Technologies termékeket?

Ultra kompakt és hatékony loop erősítők széles választéka garantálja, hogy megtalálja a célnak megfelelő, minőségi és egyben kitűnő ár/érték viszonyú termékeket kínálatunkban.

D-osztályú erősítőinket Franciaországban, a Bordeaux-i régióban fejlesztjük és gyártjuk. Ennek köszönhetően 5 év garanciát tudunk biztosítani termékeinkre.

Teljes tudásunkat és tapasztalatunkat partnereink szolgálatába állítjuk, hogy projektjeik sikeresen valósulhassanak meg.

A valóságban, az indukciós hurkok sikeres telepítése sok dologtól függ:

  • Az elektromágneses környezettől
  • A helyiségben található fém tárgyaktól (mennyezeti profilok, vasbeton szerkezet, padló, fém gerendák, stb.)
  • A helyiség alakjától
  • Több szoba van egymás mellett (tantermek, irodák, stb.)
  • A helyiség használati módjától (mozi, színház, konferencia terem, recepció, stb.)
  • A hurok ideális telepítési magasságától
  • Az implementáció lehetőségeitől

Ezeket a részleteket fontos már a projekt korai szakaszában végig gondolni, hogy a legjobban működő telepítést és körülményeket hozhassuk létre.

 

Az EQAUDIO HUNGARY Kft.  az Opus Technologies indukciós hangtechnikai termékek hivatalos disztribútora.

Tekintse meg a termékválasztékot a gyártó honlapján.