Hírlevél feliratkozás

Miért iratkozzon fel hírlevelünkre?

Szeretne a vállalkozásunkkal kapcsolatos friss információkról értesülni? Érdekli milyen új márkák, termékek és megoldások bővítik portfóliónkat? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesíthessük újdonságainkról és akcióinkról.

Bármikor leiratkozhat hírlevelünkről, az email láblécében található linken. Az adatvédelmi irányelveink megismerése érdekében kérjük látogassa meg ezt a hivatkozás. A küldés gombra kattintással, a viszonteladói regisztrációs igény elküldése mellett, Ön feliratkozik viszonteladói hírlevelünkre és hozzájárul, hogy adatait hírlevél küldés céljára, adatvédelmi irányelveinknek megfelelően feldolgozzuk.
Adatait hírlevélküldő rendszerünkben és a viszonteladói regisztráció alapján létrejövő “Viszonteladói szerződés” aláírása után, ügyviteli rendszerünkben tároljuk.

 


Hírlevél feliratkozás

* kötelező kitölteni


Adatvédelmi tájékoztató

Email formátum

Kérjük jelölje be, milyen csatornákon léphetünk Önnel kapcsolatba:

Bármikor leiratkozhat hírlevelünkről, a láblécben található linken. Az adatvédelmi irányelveink megismerése érdekében látogassa meg honlapunkat.

Hírlevélküldéshez a Mailchimp marketing platformot használjuk. A “Feliratkozás” gombra kattintással hozzájárul, hogy az Ön által megadott információk a Mailchimprendszerben történő feldolgozás érdekében küldésre kerüljenek. Erre a hivatkozásra kattintva, ismerje meg a Mailchimp adatvédelmi szabályait.Hírlevél feliratkozás