Geemarc Telecom


A Geemarc márkanév több, mint 50 évnyi telekommunikációs eszközök tervezésében és gyártásában szerzet tapasztalatának köszönhetően reális választást jelent vásárlói számára. A Geemarc Clearsound sorozatú asszisztív hangosítási eszközök több, mint 80 terméket tartalmaznak, amely a piac jelenlegi legnagyobb választékát egy zászló alatt felvonultató teszik cégünket.

Angliai és Franciaországi irodáinkban tapasztalt és magas színvonalú támogatást nyújtó terméktámogatási specialistáink állnak vásárlóink rendelkezésére.

Történetünk

Geemarc Telecom (UK)

A Geemarc Telecom Ltd. 1974-ben alapult az Egyesült Királyságban. Cégünk az Egyesült Királyságban úttörőnek számított a vezeték nélküli telefon iparágban és egyike volt azoknak a cégeknek akik engedélyt kaptak, hogy vezeték nélküli telefonokat gyárthassanak a brit piacon. Több, mint 40 éves tapasztalatunk van a távol-keleti gyártásban. Saját gyárainkban és néhány vezető telekommunikációs eszköz gyártó erőforrásait használva dolgozunk. A Geemarc multinacionális gondolkodásának köszönhetően cégünk központját 1991-ben Észak-Franciaországba kötöztettük és megalapítottuk a Geemarc Telecom SA (GTSA) vállalatot.

Geemarc Telecom S.A. France

A GTSA 2001-ben fedezte fel a speciális eszközök iránti piaci igényt. Ez a piac a hallássérült telefon felhasználók piacát célozza meg, akik számára kiemelten fontos a legideálisabb telefont, vagy azzal kompatibilis eszközt, amely maximális hangtisztasággal, minimális gerjedéssel és fokozott használhatósággal rendelkezik. Első termék családunk a “Megaphone” hallócsontra helyezett erősített telefon volt. Ez volt az a termék, amelyik bevezette a GTSA speciális igényeket kielégítő eszközök piacára. Kapcsolatot építettünk ki a hallás és-, látás sérülteket támogató szervezetekkel világszerte. A 2001-ben bemutatott első termékből, mára a Geemarc Clearsound egy 80 terméket tartalmazó termékcsaláddá nőtte ki magát és ez a szám tovább növekszik a jövőben is. Termékeinket piacvezetőként tartják számon és javasolják a hallásspecialisták és hallókészülék forgalmazók világszerte. Olyan telefonokat tervezünk, amelyek nem csak erősítik azok hangját, de fényjelzéssel is jelzik a bejövő hívásokat. Néhány modellünk vészhívó képességekkel is rendelkezik. Minden telefonunk állítható csengőhanggal, bejövő hangerő-, és hangszín-szabályozási lehetőséggel rendelkezik. Telefonjaink nagy tárcsázó gombokat kaptak, a könnyű kezelhetőség érdekében.

Folyamatosan fejlesztjük és tökéletesítjük termékválasztékunkat, beleértve a telefonokat és egyéb asszisztív hangtechnikai megoldásainkat is.

Az EQAUDIO HUNGARY Kft.  a Geemarc indukciós hangtechnikai rendszerek hivatalos disztribútora.


Geemarc Telecom termékek a gyártó honlapján: www.geemarc.com