FBT


Az olasz FBT cég 1963 óta a hangtechnikai iparág egyik meghatározó gyártója. Egy kis közép-olaszországi városkában, Recanati-ban; a költészet, művészet és zene városában található, több ezer négyzetméteres központban történik a teljes tervezési és gyártási folyamat. Az FBT széles termékválasztéka, szinte az összes felmerülő hangosítási feladatra megoldást kínál. Installált hangrendszerek, 100 Voltos audio hálózatok, speciális időjárás álló termékek, érintő paneles vezérlőrendszerek, klub- és nagy színpad hangosítási hangfalak és erősítők egyaránt megtalálhatók a választékban.

Innováció és tradíció. Ez az FBT titka. Az a tudás amit az elmúlt évtizedek alatt megszereztünk, a speciális mérnöki látásmód és az új megoldások, területek felfedezésének igénye tették lehetővé, hogy az FBT egy csúcsminőségű audio termékeket gyártó vállalattá váljon.

Szakembereink azon dolgoznak, hogy a feladatokra leginkább alkalmas, innovatív alapanyagok felhasználásával, a lehető legtöbbet hozzák ki akusztikailag és elektronikailag egyaránt termékeinkből. Megújulás, folyamatos fejlődés, amely hűséges marad a tradíciókhoz és az eredeti kiindulási ponthoz: a zene iránti szenvedélyhez. Ez az FBT.

TÁGÍTSD KI A HANGTECHNIKA HATÁRAIT

“Főképpen a hangok tisztasága, ami egyedülálló a zene lélekre gyakorolt hatásában. Ha átgondolod mit vált ki belőled, azt fogod találni, hogy attól olyan magával ragadó az érzés, mert közvetlenül a természetből származik és jól írja le annak változásait.”

– Giacomo Leopardi – Zibaldone (1817-1832)


FBT termékek a gyártó honlapján: www.fbt.it


Gyári bemutató videó: