ISE 2020 – Ecler Video újdonságok

Ecler VEO-MXH44 viideó mátrixGyártónk, a katalán Ecler 2019-ben indította el videós üzletágát. Az első üzleti év sikerei után tovább bővül az Ecler Video Systems termékpaletta.

VEO-MXH44 videó mátrix

A 2020-as ISE kiállításon bemutatkozik a cég új videó mátrixa, a VEO-MXH44.

Az MXH44 egy 4×4-es, 18Gbps sávszélességű HDMI 2.0 mátrix integrált audio de-embedderekkel. Támogatja a HDR (High Dynamic Range) formátumokat, HDCP 2.2 és 1.4 védelmet, a 4K/UHD (4096×2160@60Hz) felbontású videókat és a 3D anyagokat, egészen 4:4:4 tömörítetlen szín-mintavételezésig, akár 48 bit színmélységig. Audio oldalról 4 csatornás audio de-embedding és EDID (Extended Display Identification Data) képességekkel rendelkezik. Támogatja a PCM, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio formátumokat, egészen 7.1 csatornáig.Ecler VEO-MXH44 videó mátrix top

Vezérlés tekintetében a mellékelt infra távirányítón és az előlapi gombokon kívül, RS-232 és TCP/IP alapon az Ethernet portokon keresztül is vezérelhető a VEO-MXH44. A készülék beállításának elsődleges felülete az integrált, böngészőn keresztül elérhető webes grafikai interfész, amelyen keresztül felhasználóbarát módon kezelhetjük a mátrix összes beállítási lehetőségét.

VEO-AXS4P professzionális HDMI audió de-embedder

Az Ecler Video Systems választék legnagyobb számban értékesített terméke 2019-ben az AXS4-es videó de-embedder volt. A nagy sikernek köszönhetően és a telepítő cégek kérésére, az idei választék kibővül a VEO-AXS4P professzionális HDMI hangleválasztóval. Az AXS4P-vel lehetővé válik, a 4K felbontású videós eszközök hangjának leválasztására is. Az aszimmetrikus RCA és a szimmetrikus Euroblock csatlakozókon keresztül tömörítetlen LPCM hangcsatornák leválasztásra nyílik lehetőség. A koaxiális S/PDIF kimenetre pedig a Dolby Digital vagy DTS formátumú sokcsatornás digitális audió csomagok is leválaszthatók. A VEO-AXS4P HCDP 2.2 védelem és HDMI 2.0 kompatibilis, azaz akár 18Gbps adatsűrűségű, 4K/60Hz videó felbontású 4:4:4 szín-mintavételezésű és HDR anyagokkal is elboldogul. A de-embedder funkció mellett HDMI erősítőként is használható az eszköz, egészen 10 méteres kábelhosszig. 36 bit színmélységet, 192KHz/24 bit audió felbontást és a CEC (Consumer Electronic Control) szolgáltatást is támogatja.Ecler VEO-AXS4P audio de-embedder

VIDEO eszköztámogatás az EclerNet Manager szoftverben

Az Ecler célja, hogy az audió-videó termékei és más harmadik fél gyártóktól származó eszközök menedzselésére is alkalmas, egyetlen közös platformon kezelhető, teljes körű vezérlést biztosító vezérlőfelületet hozzon létre. Ennek mindenkori központja a gyártó saját eszközvezérlési protokolljához fejlesztett szoftvere, az EclerNet Manager lenne. Illetve immáron beszélhetünk jelen időben is, mert a 2020-as ISE kiállításon bemutatkozik a szoftver legújabb verziója, amely első fecskeként integrált támogatást tartalmaz a VEO XTI2L és XTI2R alacsony látenciájú 4K felbontású, Video-Over-IP eszközökhöz. Az új beállítási felületről elérhető az XTI2 eszközök összes funkciója, beleértve a videó mátrix és video fal vezérlési lehetőségeket is.

EclerNet Manager VEO-XTI2 vezérlés

Az új termékek az ISE kiállítás után, 2020 február közepétől rendelhetők. Árakért és további információkért fordulj hozzánk bizalommal.

Kapcsolódó hivatkozások:

Vályi Zoltán

Több, mint 20 éve foglalkozom audiovizuális termék tanácsadással és értékesítéssel. Minősített Audinate Dante oktató, EclerNet és Xilica Designer programozó vagyok. Kedvenc szakterületem a költséghatékony és innovatív, informatikai hálózatokra ültetett audiovizuális rendszerek tervezése. Bármilyen szakmai kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal.