Mipro

MIPRO_logo_new

A tajvani MIPRO céget 1995-ben alapította egy legendás hírű RF és Audio mérnök, K.C.Chang. Mr. Chang a MIPRO márka megszületése előtt, családi vállalkozásban, tajvan egyik piacvezető hangtechnikai termék gyártó vállalatát vezette. Azonban többre vágyott, egy igazi high-tech márkát szeretett volna teremteni.

A MIPRO márkanév felépítésével teljesült az álma,  hogy a meglévő kiemelkedő mérnöki kapacitás kiaknázásával a világ egyik meghatározó vezeték nélküli mikrofon és mobil hangosítás gyártójává váljon cége. A MIPRO márka számos tajvani állami kitüntetés birtokosa és szinte minden évben, az amerikai “TEC díj  – Vezeték nélküli mikrofon rendszer” kategóriájának jelöltje. Számos olyan technikai megoldás köszönhető a MIPRO  mérnökeinek, amelyek az egész piacra hatással voltak és mára iparági elvárásokká váltak minden gyártó termékei felé. Példa az innovációkra, az adók és vevők szinkronizálásért felelő “ACT” infra szinkronizációs technológia, amelyet ma már minden vezeték nélküli mikrofon rendszerben megtalálhatunk.

Akkumulátoros mobil hangosítási rendszereink piacvezető iparági standard megoldások. Kompaktságuk, extrém hosszú működési idejük és kitűnő hangminőségüknek köszönhetően a felhasználási körükön belül a prémium kategória zászlóshajói.

Az immáron több, mint 20 éves múltra visszatekintő, kiemelkedő minőségű MIPRO márka termékei, a magas műszaki színvonal mellett igazi, másoktól jól megkülönböztethető személyiségjegyekkel is rendelkeznek. A cég Tajvan első számú hangtechnikai gyártójaként számos iparági standard és szabadalom megalkotója, tulajdonosa,  a folyamatos útkereső fejlesztés elkötelezett híve.

“Innováció, minőség és elégedett vásárlók.”


Mipro termékek a gyártó honlapján: www.mipro.com.tw